Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Gündemde Bugün-1 Ekim 2019 Salı

TÜRKİYE

-TBMM 27. Dönem 3. Yasama Yılı çalışmalarına başlayacak.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PDOGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurul Salonunda TBMM 27. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısında Genel Kurula hitap edecek ve TBMM Tören Salonunda TBMM 27. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonuna katılacak. (Saat:15.00-19.00)

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'UN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'nin açılışı dolayısıyla TBMM Atatürk Anıtında düzenlenecek törene katılacak, Genel Kurul'da 27. Dönem 3. Yasama Yılının İlk birleşimini açarak sunuş konuşması yapacak, TBMM Tören Salonunda resepsiyon verecek. (Saat:14.00-15.00-19.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı’na katılacak  (Saat:10.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul yeni yasama yılı çalışmalarına başlayacak. (Saat:15.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Belediye Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,  Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” programında “Camiler ve Hayat” temasının işleneceği haftanın açılışını yapacak. (Saat:10.30)

SPOR

-Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Paris Saint-Germain ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00) 

-Galatasaray Doğa Sigorta, ULEB Avrupa Kupası D Grubu ilk hafta maçında deplasmanda İtalyan ekibi Dolomiti Energia ile karşılaşacak. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.