Gündemde Bugün-1 Eylül 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Resmi bir ziyarette bulunmak ve Türk Konseyi 6. zirvesi'ne katılmak üzere Atatürk Havalimanından Kırgızistan'a hareket edecek. (Saat:09.00)

BAKAN KURUM MUĞLA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla Valiliğini ziyaret edecek, Marmaris Netsel Marina'da Mavi Kart Sistemi İncelemesinde bulunacak, Marmaris Plajları ve Koylarında İncelemede bulunacak, Köyceğiz Mesire Alanında Köyceğiz Hakkında Bilgilendirme, Dalyan Kanallarının Tekne ile İncelenmesi, Dalyan Ağzı Kumsalında İnceleme, İztuzu Kumsalında Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret edecek ve Rehabilite Edilen Kaplumbağaların Denize Salınması ve Gözlemlemesine katılacak. (Saat:10.30-14.35-15.15-16.30-18.00-18.30-19.15-20.15)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. haftasına Fenerbahçe-Kayserispor, Akhisarspor-Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor-Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor-Göztepe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:19.15-19.15-21.45-21.45)

-Spor Toto 1. Ligi 4. haftasına Ümraniyespor-Giresunspor, Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor, Tetiş Yapı Elazığspor-Balıkesirspor Baltok, Altay-Adanaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-19.15-19.30-21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.