Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen tarkan Ebru Gündeş ambulans kıbrıs İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu paris cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-1 Kasım 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 3. Turizm Şurası'na katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dolmabahçe Sarayı, Hazine-i Hassa’da, “Sultan V. Mehmed Reşad ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu” ile ilgili basın toplantısı düzenliyecek (Saat: 11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Swiss Otel The Bosphorus'ta, Türk Eximbank ev sahipliğinde 8. AMAN Union yıllık toplantısına, İstanbul Kongre Merkezi'nde, TİM ihracat haftası 2017 etkinliğine ve 

Milli Savunma Üniversitesi akademik yıl açılışı ve harp enstitülerinin eğitime başlaması törenine katılacak. (Saat:10.00-11.30-14.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisi'nin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, The Marmara Taksim Oteli'nde "İslam Dünyasında Kültürel Mirasın Korunması" Konferansına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Turizm Şurası'na katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Kongre Merkezi'nde Avrupalı Türk Markalar Zirvesine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, The Greenpark Otel'de İŞKUR 9. Genel Kurulu'na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Helal Akreditasyon Kurumu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Hazine Müsteşarlığı bütçeleri görüşülecek. (10.00)

-Milli Savunma Komisyonu, değerlendirme ve hazırlık çalışması yapmak amacıyla toplanacak. (11.00)

-Dilekçe Alt Komisyonu-Şehir Merkezlerindeki İşlek Caddelerin Trafik Sorunlarının Araştırılmasını ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu- (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Bölgesel Hanehalkı Tüketim Harcaması istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftası E, F, G ve H gruplarında oynanacak 8 maç ile tamamlanacak. Temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu 4. maçında Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşacak.
Ligde ayrıca Liverpool-Maribor, Sevilla-Spartak Moskova, Shakhtar Donetsk-Feyenoord, Napoli-Manchester City, Porto-Leipzig, Tottenham-Real Madrid, Borussia Dortmund-APOEL maçları oynanacak. (Saat:20.00-22.45)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi 5. hafta kapanış maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.