Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

Gündemde Bugün-1 Mayıs 2019 Çarşamba

TÜRKİYE

-1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bütün yurtta kutlanacak. 

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyelerini kabul edecek, 1 Mayıs İşçi Bayramı Yemeği verecek. (Saat:14.30-15.30-18.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Konferans Salonu'nda “75. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni”ne katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN DÖNMEZ AFYONKARAHİSAR'DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği 12. Sektör Toplantısına iştirak edecek. (Saat:09.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Venezüela'da yaşanan darbe girişimi takip ediliyor. 

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Barcelona ile Livenpool karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-Turkish Airlines EuroLeague Playoff turu çeyrek final serisi beşinci ve son maçında Anadolu Efes, İspanya temsilcisi Barcelona Lassa ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi  play-off yarı final serisi dördüncü maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.