Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat abd

Gündemde Bugün-1 Şubat 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de  "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" Programına konuk olacak. (Saat:08.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Eximbank Genel Müdürlük Binasında “Türk Eximbank'ın 2018 Faaliyet Sonuçları, 2019 Hedefleri ve Yeni Ürünler” toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN KURUM BURDUR'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur Valiliğini, Salda Gölünü ziyaret edecek, Kentsel Dönüşüm Alanları Yerinde, Millet Bahçesi Yapılacak Olan Alanda incelemelerde bulunacak ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edcek. (Saat:12.30-15.00-16.00-17.00-17.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası açılış maçında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 20. haftası açılış maçında Osmanlıspor-Balıkesirspor Baltok karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.