Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli YKS iktidar Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos halkbank oy atv 15 Martta Vizyona Girecek Yeni Filmler 29 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Sahipsiz (Surrogate)

Gündemde Bugün-1 Temmuz 2020 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına başkanlık edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Astana Formatında Türkiye – Rusya Federasyonu – İran Üçlü Videokonferans Zirvesine katılacak ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu’yu Kabul edecek. (Saat:12.00-14.00-17.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başöğretmen Salonunda Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM KOMİSYON TAPLANTILARI

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda; Türkiye'de Yaşayan Engelli Kadınlar ile Engellilere Bakmakta Olan Kişilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyonu Raporu ve  Kız Çocukları Başta Olmak Üzere Gençlerin Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Alanlarına Yönlendirilmesi Alt Komisyon Raporu görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, HDP Adana Milletvekili Tulay  Hatımoğulları Oluç basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-13.00-14.00-15.00-16.00-17.00-18.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılı Devlet Destekli Tarım Sigortaları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.