Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-10 Ekim 2017 Salı

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile görüşecek ve çeşitli programlara katılacak

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, JW Marriott Otel'de İNTES Geleneksel Toplantısına katılacak. (Saat:19.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş milletvekillerinin sözlü sorularını yanıtlayacak. İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısı görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:15.30)

EKONOMİ

-Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-“Endüstri 4.0’a Doğru; Mesleklerin Geleceği, Mesleki Ve Teknik Eğitim, İstihdam Edilebilirlik, İşgücüne Katılım” Konulu Panel TOBB İkiz Kulelerde Gerçekleştirilecek. (Saat:13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Gaziantep Basketbol-Capo D'Orlando ve Umana Reyer-Banvit karşı karşıya gelecek. (Saat19.30-21.30)

-Basketbol ULEB Avrupa Kupası ilk haftasında TOFAŞ, deplasmanda Ratiopharm Ulm takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.