Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Gündemde Bugün-10 Ekim 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumuna katılacak, Dolmabahçe'de Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ile Görüşecek, Ruanda Başbakanı Edouard Ngirente’yi, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Muhammed Halbusi’yi, Kuveyt Ulusal Meclis Başkanı Marzuk Ali El Ganim’i ayrı ayrı kabul edecek ve Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konserine katılacak. (Saat:10.00-12.30-13.30-14.30-15.30-20.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda “Birlikte Sürdürülebilir Bir Geleceğe Yatırım” temasıyla gerçekleşecek olan “Türkiye- Afrika II. Ekonomi ve İş Forumu’na” katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  Ankara Hakimevi’nde Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İle Adalet Bakanlığı İşbirliğinde Düzenlenecek Olan ‘’Gündem Buluşmaları: Nafaka Sistemi’’ Programına Katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketi Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, MHP Milletvekilleri Hayati Arkaz, Sefer Aycan ve Ali Muhittin Taşdoğan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, komisyon başkanı seçimi gündemiyle toplanacak. (13.00)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kaza geçirdiği bir yarışta hayatını kurtaran kaskını Yeşilay’a bağışlıyor. (16.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, Rize'de Bosna-Hersek ile oynayacağı özel maç için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a yolculuk edecek ve daha sonra otobüsle Rize'ye geçecek. Teknik Direktör Mircea Lucescu ve bir futbolcu, Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek ve milliler maç öncesindeki son çalışmasını stadyumda yapacak. (Saat:09.30-19.45-20.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.