Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI

Gündemde Bugün-10 Ekim 2019 Perşembe

TÜRKİYE

Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler ve dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:13.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurulda, Yargı Reformu paketinin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla, Mehmetciğimizin terör örgütlerine karşı başlattığı “Barış Pınarı” harekatının zaferle sonuçlanması için, Hacı Bayram Camii’nde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup dualar edilecektir. (Saat:05.00)

SPOR

-A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli oyuncu Ozan Tufan, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, Arnavutluk maçı öncesindeki son çalışmasını da bu tesiste yapacak. (Saat:17.30-18.00)

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2019-20 sezonu ikinci hafta maçında deplasmanda  Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.