Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi chp cumhurbaşkanı erdoğan çin pkk tesk genel başkanı bendevi palandöken abd tesk türkiye istatistik kurumu gündem özeti

Gündemde Bugün-10 Haziran 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-10-18 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 oturumda gerçekleştirilecek olan  LYS maratonu başlıyor. Üniversiteye girişin ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) ilk oturumu LYS-4 sosyal bilimler sınavı, saat 10.00'da yapılacak
.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halıd Bın Ahmad Bın Muhammad Al-Khalıfa'yı kabul edecek. (Saat:15.00)  

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'daki çalışma ofisinde iş dünyası temsilcileriyle iftar yapacak. (Saat: 20.43)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesinin ev sahipliğinde Bakırköy Halk Pazarı'nda düzenlenecek İstanbul Pazarcılar Odası iftarına katılacak. (Saat:20.43)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri'nde Ordu Büyükşehir Belediyesinin iftarına katılacak. (Saat:20.43)

BAKAN YILMAZ ANKARA’DA

-Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, TOBB Konferans Salonunda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 6. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni’ne katılacak. (Saat:17.30)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Adaptesk " Yerel Ekonominin Liderleri Ve Sosyal Ortaklar Buluşması" (Besob) Programı ve Ardından İftar Programına katılacak. (Saat:19.30)

BAKAN AKDAĞ İSTANBUL'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, CVK Bosphorus Otel'de İstanbul Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. (Saat:10.30)

 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Meydanında Düzce Belediyesi  Yetim Çocuklar İftar Programına katılacak. (Saat:20.35)
 
BAKAN ARSLAN YALOVA VE BOLU’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Özata Tersanesi tarafından Kenya Cumhuriyeti için inşa edilen MV Jambo Feribotunun Denize İndirilme Törenine katılacak, Altınova Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Bolu Valiliğini ziyaret edecek ve Bolu Belediye Başkanlığı ile AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından, Yetim ve Öksüz Çocuklar için düzenlenen İftar Programına katılacak. (Saat:15.00-16.30-19.00-20.32)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki diplomatik kriz takip ediliyor.

SPOR
-Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Futbol Takımı, Kosova ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 6. maçının hazırlıklarını, Loro Boriçi Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(Saat:18.45-19.30)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.