Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Gündemde Bugün-10 Mart 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde CHP 19. Olağanüstü Kurultayı'na katılacak. (Saat:09.30) 

BAKAN YILMAZ EDİRNE'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Uzunköprü İmam Hatip Lisesi ile 3 Eğitim Tesisi Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ortaköy Princess Otel'de Şehit Yakınları ve Gazilerle Birlikte Kahvaltı edecek. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Richmond Pamukkale Termal Otel'de Eximbank Çalışanları ile İstişare toplantısına katılacak ve Anemon Otel'de Denizlili Hayırseverler Yemeğine katılacak. (Saat:10.30-17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sahabiye Recep Mamur Camii ve 36 Derslik İlköğretim Okulu Binası Temel Atma Törenine, Melikgazi Belediyesi Tarafından Restorasyonu Tamamlanan Çifteönü Camii Hizmete Açılışına ve Erciyes Kardanadam Tesislerinde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Medya Yarışması Ödül Töreni  katılacak. (Saat:13.30-16.00-18.00)

BAKAN SARIEROĞLU MALATYA VE ELAZIĞ'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Turgut Özal Mahallesi'nde Yeşilyurt Belediyesi Hayır çarşısı temel atma törenine katılacak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda AK Parti Malatya Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresine katılacak ve Elazığ Nurettin Ardiçoglu Kültür Merkezi'nde AK Parti Elazığ Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:10.00-10.45-11.15-14.00) 

BAKAN EROĞLU EDİRNE'DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uzunköprü İmam Hatip Lisesi Açılış Merasimine katılacak, Edirne Valiliği’ni Ziyaret ve Basın Açıklaması, Valilik Önünde DSİ Tesisleri Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak, Ak Parti Edirne İl Başkanlığı'nda Ak Parti Siyaset Akademisi programına katılacak. (Saat:13.00-15.00-16.00-18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 25. haftasına Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa, Osmanlıspor-Bursaspor, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 27. haftası Boluspor-Çaykur Rizespor, Ümraniyespor-Grandmedical Manisaspor, Tetiş Yapı Elazığspor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubü karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:13.00-15.30-15.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.