Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Gündemde Bugün-10 Mayıs 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ENRDĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda Danıştay’ın 151. Kuruluş Yıl Dönümü ve İdari Yargı Günü Programına, Pursaklar'da Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi’nin Açılış Programına katılacak, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek ve Büyükelçiler ile iftarda bir araya gelecek. (Saat:11.00-13.00-16.00-19.58)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Danıştay Konferans Salonu'nda Danıştay’ın 151. Kuruluş Yıl Dönümü ve İdari Yargı Günü Programına katılacak. (Saat:11.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonunda Kapadokya Alanı Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:14.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), I. Çeyrek: Ocak-Mart 2019 Kırmızı Et Üretim İstatistiklerini ve Mart ayı Dış ticaret endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

-Hazine ve Maliye Bakanlığı (HMB), Nisan ayı Vergi Kimlik Numarası Mükellef Sayıları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Venezüela'da yaşanan darbe girişimi takip ediliyor. 

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Ligi'nin 32. hafta açılış maçında Antalyaspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 30.haftası Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol-Fenerbahçe Beko karşılaşmasıyla  başlayacak. (Saat:18.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Şampiyonunun belirleneceği play-off final serisinin ikinci maçında Çukurova Basketbol ile Fenerbahçe, karşı karşıya gelecek. (Saat:17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.