Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı tsk HAVA HAREKATI süt ihracat DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca türk silahlı kuvvetleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi beşiktaş

Gündemde Bugün-10 Ocak 2020 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafınca gerçekleştirilecek "Kanal İstanbul Çalıştayı"na katılacak.(Saat:09.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Shangri-La Bosphorus İstanbul'da Birleşmiş Markalar Derneği tarafından düzenlenen “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katanlar Ödül Töreni”ne katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Shangri-La Bosphorus İstanbul'da “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni”ne katılacak. (Saat:10.30) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 Ekim ayı İşgücü İstatistiklerini ve Kasım ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD'nin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından İran'daki gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’nde B Grubu’ndaki son maçında Belçika ile karşılaşacak. (Saat:18.30)

-Süper Lig kulüplerinin ara transfer çalışmaları ve ikinci yarı hazırlıkları takip ediliyor.

- Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 18. haftasında İspanya temsilcisi Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak. (Saat:23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.