Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu çalışma ve sosyal güvenlik bakanı LAZİO çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale boğazında sular çekildi seçim çalışanların birikim endişesi çanakkale

Gündemde Bugün-11 Kasım 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batıkent Çakırlar Mevkii'de Milli Ağaçlandırma Günü “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” Programına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kazakistan Başbakanı Askar Mamin’i Kabul edecek. (Saat:11.11-13.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN TURHAN AKHİSAR'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Alayhan Kavşağı’nda  “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes” kampanyası kapsamında fidan dikme törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN SELÇUK SİNOP'TA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Engelsiz Yaşam Merkezinde “Geleceğe Nefes Fidan Dikim Törenine, Gündüzlü Bakım Merkezi Açılış Törenine katılacak ve Sinop Valiliği’ni ziyaret edecek. (Saat:11.11-13.30-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ekim ayı Vergi Kimlik numarası ve mükellef sayıları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 5. haftası Spor Toto – Halkbank karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.