Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor

Gündemde Bugün-11 Nisan 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Romanlar Buluşmasına katılacak. (Saat:13.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesi tarafından tertib edilen Sanayi ve Teknoloji zirvesine ve katılacak Wow Hotel Kongre Merkezi'nde 21. Avrasya Ekonomi Zirvesine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Tekfen Tower’da TÜSİAD İklim Toplantıları’nın ilki olan “Düşük Karbonlu Kalkınma Sürecinde Finansmanın Rolü” etkinliğine ve "Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Ödül Töreni"ne katılacak. (Saat:10.00-19.30)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Genel Kurul Toplantısına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN YILMAZ HATAY'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Nuri Üysen Ortaokulu Açılış Törenine katılacak, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nü Ziyaret edecek, Kırıkhan'da Naim Atakaş Anadolu Lisesi Açılış Törenine katılacak, Hatay Valiliği'ni ziyaret edecek, Hatay Valiliği'nde Hatay İli Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.30-11.30-13.30-14.30-14.45)

BAKAN ELVAN ŞANLIURFA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kurtuluş Müzesini, Şanlıurfa Valiliğini, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığı Ziyaret edecek ve 2. Fuar Alanı Açılışına katılacak. (Saat:11.00-11.45-12.15-13.30-14.00)  

BAKAN ÖZLÜ KOCAELİ VE BURSA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Gebze Teknoloji Üniversitesi'nde Gebze Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Teknoloji Zirvesine ve Crowne Plaza / Nilüfer'de Türkiye Otomotiv Tedarik Sanayi Zirvesine katılacak. (Saat:11.00-13.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşülmesine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-KİT Komisyonunda Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün 2015-2016 yılı hesapları görüşülecek. (Saat:11.00-12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Şubat ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Orman ve Su işleri Bakanlığı, 2017 yılı İklim İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında Galatasaray, İtalya'nın Reyer takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih-Sevilla ve Real Madrid-Juventus maçları oynanacak. (Saat:21.45-21.45)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off üçüncülük serisi ilk maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.