Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası esnaf

Gündemde Bugün-11 Ocak 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisi'nin Milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 43. Muhtarlar Toplantısına katılacak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akarı'ı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-16.30-18.00-19.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile kahvaltı edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:11.00-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Kavaklıdere HiltonSA'da Avrupa Birliği üyesi ülkelerin büyükelçileri ile kahvaltıda bir araya gelecek. (Saat:10.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’i ve Reflection Group heyetini kabul edecek. (Saat:16.00-17.30)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Divan Otel'de TURAB Türk – Arap İşadamları Ekonomi Zirvesine katılacak, Proje İmam Hatip Lisesi ve Öğretmenevini Ziyaret edecek, Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda Gençlik Buluşmasına katılacak, : Onkoloji Hastanesi'nde Mersin Üniversitesi Temel Atma Törenine katılacak, Divan Otel'de TURAB Gala Yemeğine katılacak ve Yemenli İşadamları ile Görüşecek. (Saat:10.30-11.30-13.30-15.00-19.00-20.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bakanlık ve Üniversiteler İle Bünyelerinde Bulunan Sürekli Eğitim Merkezlerinde Eğitim Verilmesine Yönelik Protokol İmza Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde DEİK İş Konseyleri Genel Kurulları Kapanış Törenine katılacak. (Saat:16.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin oylama yapılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Trabzon Milletvekili Halik Pekşen, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2017 Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-İran'daki Protestolar ve yansımaları takip ediliyor.

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanya'nın Valencia Basket takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45)

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray sahasında Belçika'nın Castors Braine takımı ile karşılaşacak. (Saat:19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.