Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi

Gündemde Bugün-11 Şubat 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya Sueno Otel'de Partisinin İl ve İlçe Başkanları toplantısı kapanış oturumuna katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Makamında Aziz Sancar Bursunu Kazanan Nazlı Değer’i Kabul edecek. (Saat:16.30)

BAKAN SAYAN KAYA ANTALYA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Limak Limra Hotel'de "ASDEP Görevlileri Hizmet İçi Eğitim Programı Töreni"ne katılacak. (Saat:11.45)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 21. haftasına Teleset Mobilya Akhisarspor-Bursaspor, Kayserispor-Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir-Fenerbahçe karşılaşmaları ile devam edilecek. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Samsunspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor-Ümraniyespor, Eskişehirspor-Akın Çorap Giresunspor, Balıkesir Baltok-MKE Ankaragücü maçları oyananacak. (Saat:13.00-13.00-15.30-18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftası Beşiktaş Sompo Japan-Tofaş, Gaziantep Basketbol-Fenerbahçe Doğuş, Sakarya Büyükşehir Belediye-Yeşilgiresun Belediyespor,  Anadolu Efes-Eskişehir Basket karşılaşmaları ile tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 19. haftası Çanakkale Bld. – Vakıfbank, İlbank – Seramiksan, Eczacıbaşı VitrA – Fenerbahçe, Beşiktaş – Kameroğlu Beylikdüzü Vol. İht., Nilüfer Bld. – Bursa B.Şehir Bld karşılaşmaları ile tamamlanacak. (Saat:14.00-15.30-17.00-17.30-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.