Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Gündemde Bugün-12 Aralık 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 100.000 Sosyal Konut Tanıtım Toplantısına katılacak, Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına ve Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısına başkanlık edecek, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:12.00-13.30-15.30-19.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM'de “Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İle Bağlı Ve İlgili Kuruluşlarının" 2020 Yılı Bütçe görüşmelerine katılacak. (Saat:11.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının 2020 yılı bütçeleri görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Sosyal Koruma İstatistiklerini ve İmalat Sanayi Su, Atıksu ve Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi Grup maçları oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Temsilcilerimizden Beşiktaş K Grubundaki son maçında deplaslanda Wolverhampton, Medipol Başakşehir J Grubundaki son maçında deplasmanda Mönchengladbach ve Trabzonspor ise C Grubundaki son maçında deplaslanda basel ile karşılaşacak. (Saat:23.00-23.00-20.55) 

-Basketbol'da THY Avrupa Ligi 13. hafta maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. (Saat:20.45)

-Voleybol'da 2020 CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe HDI Sigorta, A Grubu’ndaki ikinci maçında  deplasmanda İtalyan temsilcisi Trentino Itas’a konuk olacak. (Saat:22.30)

-Voleybol'da 2020 Erkekler CEV Challenge Kupası’nda mücadele eden Spor Toto son 32 turu ilk maçında deplasmanda Kosova’nın K.V. Luboteni Ferizaj takımına konuk olacak. (Saat:21.00)

-AXA Sigorta Kupa Voley kadınlar kategorisi 1. etap ikinci karşılaşmalarında Atlasglobal Yeşilyurt – Karayolları, Aydın B.Şehir Bld. – PTT karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.