Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari kosgeb ak parti Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP

Gündemde Bugün-12 Ekim 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Valiler Toplantısına katılacak, AK Parti Genel Merkezinde Partisinin MYK Toplantısına Başkanlık edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek. (Saat:12.30-14.30-20.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de  Sanayici ve İşadamları ile Basına Kapalı Toplantı ve Basın Toplantısı yapacak, Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri ile Basına Kapalı Toplantı yapacak, Denizli CHP İl Binası Açılışına katılacak ve Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın Evine Taziye Ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00-14.00-14.15-17.00-19.00)  

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, CNR EXPO'da 15. Bayim Olur Musun Franchise ve Markalı Bayilik Fuarı Açılışına katılacak. (Saat:11.00)  

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde Valiler Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel  Kurul'da İş mahkemeleri Kanun Tasarısı’nın görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu, Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Konulu Alt Komisyon konusu ile ilgili olarak çalışan kamu kurumlarının ve STK'ların sunumları gündemi ile toplanacak. (Saat:11.00)

-TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplanacak. (Saat:11.00)

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Bazı Vergi Kanunları İle Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı görüşmek üzere toplanacak. (Saat:13.00)

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Milletvekilleri Meral Danış Beştaş ile Erol Dora, HDP Şırnak Milletvekili Aycan İrmez basın toplantısı düzenliyor. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ile Kümes Hayvancılığı Üretimi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu başlayacak.  Anadolu Efes, İspanya'nın Real Madrid takımı ile İstanbul'da karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe Doğuş ise deplasmanda aynı ülkeden Unicaja Malaga ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.