Öne Çıkanlar Koç Holdingin 2023 yılı net karı AİLE silopinin inşası tainan tahvil deprem çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı petrol fiyatlarındaki gerileme zam avrupa birliği Naci Bostancı sibel can

Gündemde Bugün-12 Ekim 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, General İhsan Alper Kışlası / Isparta'da 2018/8. Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursiyerleri Bröve Takma Törenine katılacak, Isparta / Hükümet Meydanında Toplu Açılış Töreni ve Halka Hitap edecek ve Dolmabahçe Sarayı'nda 4. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi Akşam Yemeğine katılacak. (Saat:10.30-14.30-19.30)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Resmi temaslarda bulunmak için Esenboğa Havalimanından İsviçre'ye hareket edecek. (Saat: 15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkanları Toplantısına ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği SODEM Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00-16.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ile Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde ilk hafta oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda İspanya'nın Herbalife Gran Canaria takımını konuk edecek. (Saat:20.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.