Gündemde Bugün-12 Ekim 2019 Cumartesi

TÜRKİYE

-Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler ve dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK İSTANBUL'DA

-İstanbul Ticaret Üniversitesi Konferans Salonunda “Trafikte Küçük Hata Yoktur” Tiyatro Oyunu Tanıtımına katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN TURHAN SİVAS'TA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Sivas Valiliği'ni ziyaret edecek. (Saat:15.00)

BAKAN SELÇUK ANTALYA VE iSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Calista Luxury Otel Belek’te TİSK Sosyal Diyalog Toplantısına, Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi Açılışına katılacak. (Saat:09.00-16.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde D, F ve J gruplarında yapılacak 8 karşılaşmayla 7. maçlar tamamlanacak.

-Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Bahçeşehir Koleji-Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, Gaziantep Basketbol-TOFAŞ, Galatasaray Doğa Sigorta-Beşiktaş Sompo Sigorta, Türk Telekom-Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-15.15-17.30-20.00)

- Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin ilk haftasına Fenerbahçe Opet-Türk Hava Yolları, Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı VitrA, Atlas Global Yeşilyurt-PTT, VakıfBank-Aydın Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla devam edilecek. (14.30-16.00-17.00-19.00)

-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.