Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-12 Eylül 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TÜSİAD Heyetini ve BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez’i Kabul edecek. (Saat:12.00-13.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda Millî Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile “Okullar ve çevresinin daha güvenli hale getirilmesine yönelik işbirliği protokolü” ve Millî Eğitim Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında “Okulların çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işlerinde hizmet sunmak üzere personel istihdamı sağlanması iş birliği protokolü” imza törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Millî Eğitim Bakanlığı Ve İçişleri Bakanlığı Arasında İmzalanacak “Okullar Ve Çevresinin Daha Güvenli Hale Getirilmesine Yönelik İşbirliği Protokolü” Ve “Okulların Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım Ve Temizlik İşlerinde Hizmet Sunmak Üzere Personel İstihdamı Sağlanması İş Birliği Protokolü” Törenine Katılacak. (Saat:14.00)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te BBP Genel Başkanı Mustafa Destici basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı Dış Ticaret Endekslerini ve 2018 yılı Girişimlerde Bilişim Teknolojileri kullanım araştırmaları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.