Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Gündemde Bugün-12 Haziran 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanında Eskişehir Mitingi düzenleyecek, Seyit Gazi İlçesi-Aksaklı Köyü'nde TANAP Açılış Törenine ve Eskişehir Tasigo Hotel'de TANAP Davetlileri ile İftar programına katılacak. (Saat:14.00-17.30-20.33)                           

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Sıfır Atık Projesi Açılış Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Kaya Termal Otel'de Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile görüşecek, İzmir Teknoloji Üssü Lansmanı İmza Törenine katılacak, Belediye Meydanında Çankırı Mitingi düzenleyecek, Çankırı Valiliğini ziyaret edecek, Cumhuriyet Meydanında Kırıkkale Mitingi düzenleyecek. (Saat:10.00-12.30-15.00-16.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde 2. Bölge KOBİ Buluşması, Kent mağdurlarıyla biraraya gelecek ve Star TV Seçim Özel Yayınına katılacak. (Saat:11.00-15.00-18.45)

BAKAN AĞBAL RİZE'DE

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, İslampaşa Mahallesinde Merkez Semt Sahaları Toplu Açılış programına katılacak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı, Ticaret ve Sanayi Odası'nı, - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni, Ticaret Borsası'nı ziyaret edecek, Ardeşen İlçesinde Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile biraraya gelecek, Ardeşen İlçesinde Muhtarlar ile biraraya gelecek ve : Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde İftar Programına katılacak. (Saat:14.00-15.00-15.30-16.00-16.30-17.30-18.30-19.55)

BAKAN EROĞLU ESKİŞEHİR'DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) açılış törenine katılacak.

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Arpaçay Koçköy Göleti ve Sulaması ile Taşkın Tesislerinin Temel Atma Törenine katılacak, Arpaçay'da Esnaf ziyaretinde bulunacak, Selim Hayvan Pazarı Açılışına katılacak, Selim'de Esnaf ziyaretinde bulunacak, Sarıkamış'ta Esnaf ziyaretinde bulunacak ve Sarıkamış İftar Programına katılacak. (Saat:10.00-10.45-12.30-13.00-15.00-19.45)
 

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhuriyet Meydanında  Kayseri Mitingi, Üstü Açık Otopazarı'nda Muğla Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-17.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Devlet Destekli Tarım Sigortaları ve Su Ürünleri istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi'nin beşinci haftası ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.