Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-12 Kasım 2017 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SARIEROĞLU ÇANKIRI'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.15)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ VE NEVŞEHİR'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi "Sümer Parkı" açılış törenine katılacak ve Nevşehir Belediye Kapadokya Kültür Merkezi'nde Nevşehir AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresine katılacak. (Saat:12.00-14.00)

BAKAN ARSLAN UŞAK'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karahasan Köyü'nde Ankara-İzmir YHT Hattı Eşme Şantiyesinde incelemede bulunacak, Uşak Çevre Yolu Şantiyesi'nde incelemede bulunacak, Vilayet'i Ziyaret edecek, AKM'de AK Parti Merkez İlçe Kongresine katılacak, Uşak Belediye Başkanlığı'nı ve  AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret edecek. (Saat:11.30-12.30-13.00-13.30-15.30-16.00)

BAKAN ÖZLÜ ADIYAMAN'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü,  Teras Kafe'de Kahta İşadamları ile Kahvaltılı Toplantıya, AK Parti Samsat İlçe Kongresine, Kahta Belediyesi Mezbahane açılışına, Kahta OSB Ziyareti (Fabrika Açılışı) na, AK Parti Kahta İlçe Kongresine ve Adıyaman Merkez Okul Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:09.30-11.00-11.15-11.40-13.00-15.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Başkanlığı için adaylık başvuruları başlıyor. Meclis'te başkanlık seçimi için adaylık başvuruları 12 Kasım 2017 Pazar günü başlayacak ve 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat 24.00'e kadar yapılacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Vodafone 39. İstanbul Maratonu yapılacak. 

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Muratbey Uşak, Anadolu Efes-Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka-Fenerbahçe Doğuş ve Pınar Karşıyaka-Eskişehir maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.