Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-12 Mayıs 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde UDEF 11. Uluslararası Öğrenci Buluşmalarının Final Programına katılacak. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Merkez Spor Salonu'nda Yapımı Tamamlanan Tesislerin Toplu açılış törenine ve Akyazı'da 10 Adet Kırsal Kalkınma Projesi Toplu Açılışı ve 250 Bin Düve Projesi ilk teslim törenine katılacak. (Saat:12.00-14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet Halk Partisi  Yurtdışı Birlikleri 2018 Genel Değerlendirme Toplantısı’na ve Maltepe Belediyesi’nin hak sahibi ailelere destek sunmak amacıyla hayata geçirdiği Aile Sigortası projesinin tanıtım törenine katılacak. (Saat:11.00-12.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Denizli Bozkurt ve Denizli Merkez’de Miting yapacak. (Saat:12.00-16.00)

BAKAN ÇELİK BİRLEŞİK KIRALLIK'TA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Birleşik Krallık Avrupa Bakanı Alan Duncan’ın katılacakları “Post Brexit” başlıklı oturuma katılarak konuşma yapacak. (Saat:13.45)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Hilton Garden Inn Ankara'da Şehit Anneleri ile kahvaltıda buluşacak, Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İNGİLTERE'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İngiltere Reading’de gerçekleştirilecek Tatlı Dil Forumu’na katılacak. (Saat:09.15)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Clarion Golden Horn Otel'de 11 Mayıs 2018 tarihinde başlayan VIII. Güncel Dini Meseleler İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Sonuç Bildirgesini açıklamasıyla sona erecek. (Saat:16.00)

SPOR

-Süper Lig'in 33. haftasına Kasımpaşa-Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor-Göztepe, Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes ile karşılaşacak (Saat:13.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.