Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi

Gündemde Bugün-12 Nisan 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaş Tren Garı'nda Başkent Ray Açılış Törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı ve MİT Müsteşar'ı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-14.00-15.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Kayaş Garı'nda Başkent Ray Açılış Törenine katılacak, Çankaya Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek ve Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-14.00-17.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek. (Saat:10.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayaş İstasyonu Karşısı –Mamak'ta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile Başkentray Açılış Törenine ve Atatürk Kültür Merkezi'nde Ağrı Tanıtım Günlerine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM Madde Bağımlılığını Araştırma Komisyonu toplantısına katılacak. (Saat:15.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Çeşitli kanunlarda değişiklik öngören tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-Dışişleri Komisyonu Başkanı Sn. Volkan Bozkır, Moldova Parlamentosu Dış Politika ve Avrupa ile Entegrasyon Komisyonu Başkanı Violeta ivanov ve Beraberindeki Heyet Onuruna Öğle Yemeği verecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016-2017 Dönemi Bitkisel Ürün Denge Tabloları; "Meyveler, Sert Kabuklular ve İçecek Bitkileri",  Bitkisel Ürün Denge Tabloları; "Sebzeler", Bitkisel Ürün Denge Tabloları; "Tahıllar ve Diğer Bitkisel Ürünler" istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında CSKA Moskova-Arsenal, Sporting Lizbon-Atletico Madrid, Salzburg- Lazio, Olympique Marsilya-Leipzig maçları oynanacak. (Saat:22.05-22.05-22.05-22.05)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.