Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Gündemde Bugün-13 Aralık 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN ALBAYRAK KAYSERİ VE NEVŞEHİR'DE

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kayseri Ticaret Odası'nda Kayseri İş Dünyası ile, Ahiler Kalkınma Ajansı'nda Nevşehir İş Dünyası ile bir araya gelecek. (Saat:10.00-15.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Ticaret Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2020 bütçeleri görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini, Kümes Hayvancılığı Üretimi Verilerini ve Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-Süper Lig’in 15. hafta açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-TFF 1. Lig'in 15. hafta açılış maçında Altay ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.