Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Gündemde Bugün-13 Ekim 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

BAKAN ELVAN İZMİR'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Katip Çelebi Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Programına katılacak, İzmir Valiliğini ziyaret edecek, Kaya Termal Otel'de ESİAD Toplantısına katılacak, İZKA Merkezi'nde İzmir Kalkınma Ajansı Ajans Faaliyetleri Brifing ve İstişare Toplantısına katılacak, İzmir Agora Ören Yeri Gezisine katılacak, Karaca Kültür Merkezi Ana Salonda EGİAD Ege İstişare Toplantısına katılacak.  (Saat:11.00-12.30-14.00-16.00-17.30-19.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, TCDD Taşımacılık AŞ ve OMSAN Lojistik AŞ arasında gerçekleşecek lokomotif ve vagon kiralanması işbirliği protokol töreninde katılacak. (Saat:16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Dış Ticaret endeksleri ile Sanayi Ciro Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Süper Lig Milli maçlar arasından sonra kaldığı yerden devam ediyor. 8. hafta açılış maçında Gençlerbirliği Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Beşiktaş'ı konuk edecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 8. hafta açılış maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.