Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Gündemde Bugün-13 Ekim 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanında Toplu açılış törenine, Orgeneral Hulusi Akar Camii ve Külliyesi Açılış Törenine ve Erciyes Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.30-15.30-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş - Nevşehir'de  55. Ulusal 29. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BİRLEŞİK KRALLIK'TA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt ile ikili görüşmelerde bulunmak ve düşünce kuruluşu Chatham House’un  “Değişen Dünya Düzeninde Avrupa” konulu yuvarlak masa toplantısında konuşacak.

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, TÜGVA Genel Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen Genç Yönetici Okulu “Mega Projelerin Yönetimi” programına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN PEKCAN KAYSERİ'DE

-Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Mobilyacılar Sitesi'nde Kayseri Yenilenebilir Enerji Kooperatifi Tesis açılışına katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN KURUM VAN'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Van Valiliğini, Esnaf Ziyareti ve Kent Meydanını, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Atıksu Arıtma Tesisi Alan Gezisinde bulunacak, Kalecik, Tuşba'da Van Evleri Açılış Programına katılacak. (Saat:10.00-12.45-13.30-15.00-15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda Rusya ile yapılacak maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Fisht Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Milliler hazırlıklarını, aynı statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (Saat:18.30-19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftası, Beşiktaş Sompo Japan-Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji-Galatasaray, Gaziantep Basketbol-Banvit ve TOFAŞ-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla başlayacak. (Saat:13.00-15.15-17.30-20.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.