Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Gündemde Bugün-13 Eylül 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Ankara Otel'de  TESK Genel Kuruluna katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’i Resmi Karşılama Töreni, Başbaşa Görüşme,  Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Oturumu, Anlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı, Resmi Öğle Yemeği verecek ve MİT Başkanı Hakan Fidan’ı Kabul edecek. (Saat:11.00-12.30-12.45-13.30-14.30-15.00-16.30) 

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Atatürk Kültür Merkezi’nde Başkent’te Sivas Günleri etkinliğine, TESK 20. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılacak ve TBMM’de Maarif Vakfı Başkanı Birol Akgün’ü ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Saat:10.00-11.00-15.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Polatlı Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:19-30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM İdare Amiri Mahmut Toğrul ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ve Kümes Hayvancılığı Üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 27. yıl dönümünde Topkapı Kozlu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak. (Saat:12.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.