Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Gündemde Bugün-13 Kasım 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Rusya'ya hareket edecek. (Saat:14.30)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, TBMM'de Avrupa Birliği Bakanlığı'nın 2018 yılı bütçe görüşmelerine katılacak.

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bütçeleri görüşülecek. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Süt ve Süt Ürünleri Üretimi, Kümes Hayvancılığı Üretimi ve lll. Çeyrek Temmuz-Eylül 2017 Kırmızı Et Üretim istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız Antalya'da Özel Maçta Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.