Gündemde Bugün-13 Kasım 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Parlamento heyeti ile gideceği Belarus seyahati öncesi Esenboğa Havalimanında bir basın açıklaması yapacak. (Saat:06.45)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.45-10.45-09.45)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısında konuşacak ve İYİ Parti Genel Merkezi'nde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek. (Saat:13.00-20.00)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB İkiz Kulelerde İhracat Destek Ofisleri İşbirliği Protokolü İmza Töreni ve Tanıtım Toplantısına ve Sheraton Hotel'de Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Gündem Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-19.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer basın toplantısı yapacak. (Saat:15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi ile Süt ve Süt Ürünleri Üretimi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki son maçında 17 Kasım Cumartesi günü Konya'da oynayacağı İsveç ve Özel maçta 20 Kasım'da Antalya'da oynayacağı Ukrayna maçlarının hazırlıklarını sürdürecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.