Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün-13 Mart 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde  İyilik Ödülleri Programına katılacak. (Saat:15.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde İyilik Ödülleri Programına katılacak. (Saat:15.00)  

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP ve HDP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-12.30-13.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM'de Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nün Hazırladığı “Maddeden Manaya” Konulu Sergiye katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ÖZHASEKİ CANNES'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'da düzenlenecek İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na katılacak.

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da İttifak Teklifinin görüşmelerine kaldığı yerden devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi ile Süt ve Süt Ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Roma-Şahtar Donetsk, Manchester United-Sevilla karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45-22.45) 

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Medi Bayreuth takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:/20.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. Haftası Sakarya Büyükşehir Belediye-Muratbey Uşak karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.