Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Avrasya Hastanesi İzmir depremi Ferhat Pişmaf Maske Production

Gündemde Bugün-13 Mayıs 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İngiltere'ye Hareket edecek. (Saat:10.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan'da 3. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivaline katılacak. (Saat:10.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı  Muharrem İnce, Kırkağaç Çamlık Festivaline katılacak, Soma Madenci Şehitliği Ziyaret ve Soma Mitingi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Manisa Mitingi düzenleyecek. (Saat:12.00-14.00-18.00)

SP CUMHURBAŞKANI ADAYI KARAMOLLAOĞLU'NUN PROGRAMI

-SP Cumhurbaşkanı Adayı Temel karamollaoğlu, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka hitap edecek. (Saat:14.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eliz Hotel - Kızılcahamam'da PTT Başmüdürleri Toplantısına katılacak ve Ankara-Kahramankazan Bölünmüş Yolu İnşaatında İncelemede bulunacak. (Saat:10.00-11.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Ihlamur Kasrı’da Anneler Günü Dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları İl Yönetimi Ve İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri İle Kahvaltıda Bir Araya Gelecek. (Saat:10.30

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde ‘’Uygulayıcının Dilinden’’ başlığıyla gerçekleştirilecek olan ‘’Cami Planlama ve Tasarım Projesi II. Çalıştayı’’ açılış programına katılacak. (Saat:18.00)

SPOR

-Süper Lig'in 33. haftasına Bursaspor-Trabzonspor, Osmanlıspor-Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00) 

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin normal sezonu, Pınar Karşıyaka-Banvit, Darüşşafaka-Gaziantep Basketbol, Demir İnşaat Büyükçekmece-Beşiktaş Sompo Japan, Yeşilgiresun Belediyespor-TOFAŞ, Trabzonspor-Muratbey Uşak, Eskişehir Basket-Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.00-15.00-15.00-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.