Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-13 Nisan 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Grand Otel'de Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşacak. (Saat:11.00)

BAKAN AĞBAL UŞAK'TA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uşak Valililği'ni, Belediye Başkanlığı'nı, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret edecek, Ticaret ve Sanayi Odası'nda Sanayici ve İşadamları ile Toplantı yapacak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaret edecek. (Saat:10.00-10.30-11.30-15.00-16.15-16.30)

BAKAN ELVAN NEVŞEHİR'DE

-Perissia Otel'de 11. Kalkınma Planı İç Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısına katılacak, Nevşehir Belediye Başkanlığını ve Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:09.30-13.30-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ BİLECİK'TE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilecik Valiliği'ni, Bilecik Belediyesi'ni ve AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat11.00-11.30-14.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAHRAMANMARAŞ'TA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret edecek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası ve Elbistan Tapu ve Kadastro Hizmet Binası Açılışına, Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde Çevre ve Şehircilik Çalıştayına katılacak ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ziyaret edecek. (Saat:11.30-12.00-13.30-17.00)

BAKAN ÖZLÜ KOCAELİ VE İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Çayırova'da Anadolu Landini Fabrika Açılış Törenine katılacak ve Sütlüce'de İktisadi Araştırmalar Vakfı Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.30-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Seragazı Emisyon istatistiklerini, Şubat ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi ve Süt ve Süt Ürünleri Üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 29. hafta açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 31. hafta açılış maçında İstanbulspor-Gaziantep karşılaşacak. (Saat:18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftası Yeşilgiresun Belediyespor-Fenerbahçe Doğuş karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.