Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat Ebru Şahin CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Yükseköğretim Kurumları Sınavı Teoman Sancar ÖSYS Haberleri Watford

Gündemde Bugün-13 Şubat 2018 Salı

TÜRKİYE
- Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour’u Kabul  edecek. (Saat:11.30-15.15)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut’ta II. Ulusal Antartika Bilim Seferi heyetini kabul edecek, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Erzincan 6. Olağan İl Kongresi’ne, Ordu Caddesi’nde “81 İl 81 Anaokulu Projesi” toplu açılış törenine ve Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde Basın Yayın Enformasyon Erzincan İl Müdürlüğünün açılış törenine katılacak. (Saat:10.30-13.00-15.00-17.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KUVEYT'TE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, DEAŞ’la Mücadele Uluslararası Koalisyonu (DMUK) Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak.

BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bakanlık  8.kat Toplantı Salonu’nda 2. Bilimsel Sefere Çıkacak Antarktika Heyetini Kabul edecek. (Saat:09.30)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Tren Garı'nda Doğu Ekspresi ile Kars-Sarıkamış arası seyahat edecek ve Kültür Merkezi'nde Tarım Zirvesine katılacak. (Saat:08.00-10.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Bakanlık Reşat Moralı Toplantı Salonu’nda SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanacak olan “Emeklilik Hakkı Doğmuş BAĞ-KUR’lu esnafa Kredi Sağlanması” Protokolü törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN YILMAZ ERZİNCAN'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "81 İl 81 Anaokulu Projesi Toplu Açılış Töreni" ne ve Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürlüğünün açılışına katılacak. (Saat:15.00-17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, The Green Park’ta Kentsel Tasarim Seminerine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, 697 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile  “Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, BM Kadının Statüsü Komisyonunun 62. oturumuna katılacak üyeler hakkında karar alınması,  boş bulunan alt komisyon üyeliklerine seçim gündemiyle toplanacak. (15.30)

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 Sanayi Ciro Endeksini, Kümes Hayvancılığı Üretimi ve Süt ve Süt Ürünleri istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Basel-Manchester City ve Juventus-Tottenham maçları oynanacak. (Saat:22.45-22.45)

-Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda son çeyrek finalistler belli olacak. Batman 19 Mayıs Spor Salonu'nda Beşiktaş Mogaz-Batman Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor-Antalyaspor maçları oynanacak. (Saat:15.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.