Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün-14 Ekim 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Yalova 6. Olağan Merkez İlçe Kongresine katılacak ve Yalova Valiliğini Ziyaret edecek. (Saat:13.00-15.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş'ta 54. Ulusal 28. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Etkinliklerine katılacak, Şehit Emre Türkmen'in Ailesine Taziye Ziyaretinde bulunacak, Kozaklı'da Şehit Hakan Demirci'nin Ailesine Taziye Ziyaretinde bulunacak, Nevşehir CHP İl Binası Açılışına katılacak ve Şehit Furkan Demir ve Semih Turgut'un Ailelerine Taziye Ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00-13.00-15.00-17.00-18.00)     

BAKAN YILMAZ ERZİNCAN'DA

 -Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Kültür Eğitim Vakfı İstişare ve Dayanışma Toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN ELVAN KARAMAN'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Merkez İlçe Kongresi'ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÇELİK ADANA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adalet Bakanlığı Göltepe Eğitim Tesisleri açılış törenine katılacak. (Saat:13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 8. haftasına Kardemir Karabükspor-Kayserispor, Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor-Göztepe ve Atiker Konyaspor-Galatasaray maçları ile devam edilecek. (Saat:14.00--16.30-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig'in 8. haftasında Ümraniyespor-Elazığspor, Balıkesirspor Baltok-Gaziantepspor ve Gazişehir Gaziantep-Akın Çorap Giresunspor karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-15.00-18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2. haftasında, Beşiktaş Sompo Japan-Yeşilgiresun Belediyespor, Gaziantep Basketbol-Pınar Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Demir İnşaat Büyükçekmece ve Muratbey Uşak-TOFAŞ maçları oynanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.