Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Gündemde Bugün-14 Eylül 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Resmi Konut'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar'ı kabul edecek. (Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Parti meclisi toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Bakanlık Ana Binası'nda "Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Çiftçilerimize Kiralanmasını Sağlayan Düzenleme" hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Hayvansal Üretim İstatistiklerini ve Ağustos ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bitlis Valiliğini ziyaret edecek, Cezaevi Mahallesi Hz. Hamza Camii Açılışına katılacak ve Ulu Camii'de Ezan Yarışması Finali, Cuma Namazı ve Hutbe İradı. (Saat:09.45-10.30-11.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun açılış maçında Galatasaray lider Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

-Spor Toto 1. Ligi sezonun 5. hafta açılış maçında Giresunspor ile Afjat Afyonspor karşılaşacak. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.