Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-14 Haziran 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci karne alarak yaz tatiline girecek. 

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Duşanbe'ye Hareket edecek. (Saat:15.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bünyamin İlkokulunda 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı Dış Ticaret Endekslerini ve mayıs ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Türkiye’de faaliyet gösteren sigorta eksperlerini temsilen üyesi bulunduğu, Uluslararası Otomobil Eksperleri Federasyonu’nun (FIEA) Genel Kurul Toplantısı 14-15 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirilecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bulgaristan’da Başmüftülüğü ziyaret edecek ve Başmüftü Mustafa Hacı Aliş ile Görüşecek, Banyabaşı Camii’de Cuma Namazı ve Hutbe İrad edecek. (Saat:10.00-13.00)

SPOR

-2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye, Fransa'da katıldığı özel turnuvadaki ilk maçında ev sahibi Fransa ile karşılaşacak. (Saat:21.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.