Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-14 Mayıs 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ayrı ayrı kubul edecek ve Sergi Salonu'nda Çiftçiler ile İftar Programına katılacak. (Saat:15.30-16.30-20.02)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.45-09.45)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başkent Öğretmenevi'nde Engelli Öğretmenler ve Öğrenciler ile İftar Buluşması Programına katılacak. (Saat:20.02) 

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, PTT Pul Müzesinde Engelliler Haftası Anma Pulu Tanıtım Toplantısı ve İşbirliği İmza Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  PTT Pul Müzesinde Engelliler Haftası Anma Pulu Tanıtım Toplantısı ve İşbirliği İmza Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Kapadokya'nın tarihi, kültürel ve doğal dokusunun birlikte korunması, farklı kurumlara ait planlama yetkilerinin kurulacak Kapadokya Alan Başkanlığında toplanmasını öngören kanun teklifi görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dilekçe İle İnsan Haklarını İnceleme Karma Alt Komisyonu toplanacak. (Saat:15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Sanayi Üretim Endeksini ve Nisan ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Final maçı öncesi, Akhisarspor Teknik Sorumlusu Cem Kavçak ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile iki takımın kaptanları Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.