Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-14 Nisan 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Spor Kompleksi'nde Partisinin Fatih 6. Olağan İlçe Kongresine,  Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde Başakşehir 6. Olağan İlçe Kongresine, İBB Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri'nde  Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılacak. (Saat:15.00-17.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Hakkı Başar Spor Tesisi'nde Esenler AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresine katılacak. (Saat:12.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Savon Otel'de İşadamları ile kahvaltıda biraraya gelecek, Kırıkhan İlçesi Şehit Ömer Küçük Ve Şehit Ahmet Bayram’ın Ailelerine Taziye Ziyaretinde bulunacak, Hassa İlçesi Sınıra Sıfır Afrin Harekat Noktası Sakız Karakolu’nu Ziyaret edecek, Reyhanlı İlçesi Şehit Fatma Avlar, Şehit Fırat Sinirli Ve Şehit Ahmet Şanverdi’nin Ailelerine Taziye Ziyaretinde bulunacak, Hatay Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış Ve Temel Atma Programına katılacak ve Ottoman Palace’de Muhtarlar İle Toplantı yapacak. (Saat:09.00-11.15-13.00-14.30-17.00-19.00)

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Anadolu Sabancı Öğretmenevi'nde Memur-Sen İstanbul Kadın Buluşmasına katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tomarza Doğalgaz Temel Atma Törenine, Kocasinan Belediyesi Mimar Sinan Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazaryeri Açılış Törenine, İncesu Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:12.00-14.00-16.00)

EKONOMİ

-İstanbul Ticaret Odası yeni başkanını seçecek. (Saat:13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper lig'in 29. haftasına Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 31. haftasına Denizlispor-Çaykur Rizespor, Ümraniyespor-MKE Ankaragücü, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Altınordu maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-15.00-15.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasına İstanbul BBSK-Banvit, Trabzonspor-Eskişehir Basket, Beşiktaş Sompo Japan-Gaziantep Basketbol karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-15.15-17.00)

-Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off üçüncülük serisi ikinci maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.