Gündemde Bugün-15 Ekim 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde İkinci AK Parti İlçe Başkanları Toplantısına, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 35. İl Müftüleri Toplantısına katılacak, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden  Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Khalid Bin Mohammed Al  Attiyah’ı Kabul edecek, Romanya Başbakanı Viorica Dancila’yı Karşılama ve  Başbaşa Görüşme, Heyetlerarası Çalışma Yemeği ve Anlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30-15.00-17.00-19.00-20.00-21.00)
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemalı Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanında Türkiye 2023 Zirvesi  “İletişim ve Taşımacılık Paneli”ne katılacak. (Saat:13.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İçişleri Komisyonu’nda, Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-11.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı İşgücü istatistiklerini ve Eylül ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASI

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen, ilahiyat ve İslami ilimler fakülteleri dekanlarının da katılacağı "35. İl Müftüleri İstişare Toplantısı" açılışı Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek.  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın konuşma yapacağı toplantıda, “Din İstismarı ile Mücadele" başlığı kapsamında çeşitli konular değerlendirilecek. (Saat:10.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.