Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Gündemde Bugün-15 Haziran 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Elmalık Köyü Camii'de Bayram Namazı kılacak, Cumhuriyet Meydanı'nda Yalova Mitingi düzenleyecek. (Saat:06.17-18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılacak 2018 FİFA Dünya Kupasına A Grubunda Mısır-Uruguay, B Grubunda Fas-İran ve Portekiz-İspanya maçlarıyla devam edilecek. (Saat:15.00-18.00-21.00)   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.