Gündemde Bugün-15 Kasım 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt'deki temaslarını tamamlayarak Resmi ziyaretini gerçekleştirmek için Katar'da bulunuyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı Ziyaret edecek, Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-12.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ALMANYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İklim Değişikliği 23. Taraflar Konferansı Üst Düzey Oturum Açılış Seremonosi'ne katılacak, Müzakere Heyeti Koordinasyon Toplantısına katılacak, Fiji Başbakanı Frank Bainimarama ve Almanya Çevre Bakanı Barbara Hendricks7in ev sahipliğinde düzenlenen Resepsiyona katılacak. (Saat:14.40-17.00-20.00) 

BAKAN YILMAZ BİTLİS'TE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Tatvan'da Saadettin Aka Ortaokulu açılış törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Hilton Otel'de İşçilerin ve İşverenlerin Kapatiselerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Araştırılması Teknik Destek Projesi kapanış toplantısına katılacak. (Saat:10.00)  

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da Torba Tasarı olarak da adlandırılan Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi görüşülecek. (Saat:10.00)

-Dilekçe Alt Komisyonu Gıda Bankacılığı faaliyeti yürüten kurum ve kuruluşların faaliyetleri ve önerileri gündemiyle toplanacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti Erzirim Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ekim ayı Açık İş İdari Kayıtları ve Kayıtlı İşsiz İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Avrupa Kadınlar Basketbol şampiyonası gruptaki ikinci maçında Ankara Spor Salonu’nda Polonya ile karşılaşacak. (Saat:19.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile karşılaşacak. (Saat:20.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.