Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan şehit babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı

Gündemde Bugün-15 Ocak 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazan Soda Elektrik Fabrikası Açılışına katılacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, TESK'de Türkiye Esnaf Buluşması programına katılacak ve AK Parti Genel merkezi'nde MYK toplantısına katılacak. (Saat:14.30-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Litai Otel’de CHP İşçi Sendikaları Ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nın Düzenlediği OHAL'de Yeter Forumu'nun açılış konuşmasını yapacak. (Saat:09.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, BYEGM Basın Kültür ve Sanat Merkezi'nde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “Uluslararası Basın Mensuplarının Gözüyle ABD’nin Kudüs Kararı”  paneline katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Maliye Bakanlığı-Konferans Salonu'nda "2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri” Konulu Bir Basın Toplantısı Düzenleyecek. (Saat:10.15)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, UDH Bakanlığı Konferans Salonu'nda “Kanal İstanbul Projesi”nde gelinen son durumu ve proje güzergahını açıklayacak. (Saat:09.30)

TBMM GÜNDEMİ

-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini ve Ekim 2017 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

SPOR

-Medipol Başakşehir, Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu Arda Turan için kulüp tesislerinde imza töreni düzenleyecek. (Saat:10.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.