Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi

Gündemde Bugün-15 Şubat 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İngiltere Anglikan Kilisesi Başpiskoposu Justin Welby'i, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'ı,  BM Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi'yi, Genelkurmay Başkanı Org.Hulusi Akar’ı, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'u ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:12.00-14.00-16.00-17.00-19.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Belarus'ta gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerinin ardından Almanya'ya hareket edecek ve Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU ANKARA’DA

-Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TOBB’un ev sahipliğinde düzenlenecek Kazakistan Girişimciler Odası Kadın Girişimciler Konseyi toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ İZMİR’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, İzmir Hilton Otel’de  Türkiye Makine Sanayi Zirvesine katılacak (Saat:10.00)

BAKAN TÜFENKCİ KIRŞEHİR'DE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, MÜSİAD'ın Grand Terme Otel'deki "Kırşehir Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni"ne katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA’DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Sheraton Otel’de Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ve beraberindeki heyet ile çalışma kahvaltısında bir araya gelecek. (Saat:09.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’na, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Adem Başar - İç Ticaret Genel Müdür Yrd.,
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Hakan Kalender - TKDK Başkanı,
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu katılacak.(11.00)
-KİT Alt Komisyonu’nda, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü görüşülecek. (11.00/12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Malatya  Milletvekili Veli Ağbaba, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm basın toplantısı düzenleyecek.  (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  Kasım 2017 İşgücü istatistiklerini açıklayacak.  (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbolda PTT Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek final karşılaşmalarında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Tofaş-Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ile Beşiktaş Sompo Japan-Banvit karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00-20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.