Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Gündemde Bugün-15 Şubat 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökdere Meydanında Bursa Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.30)

BAKAN ALBAYRAK İZMİR'DE

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kaya Termal Otel'de Adım Adım Ekonomi İzmir - İş Dünyası Buluşmaları programına katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Wyndham Grand Otel'de “Türkiye Tahkim Günü” programına katılacak. (Saat:10.30) 

BAKAN TURHAN TRABZON'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Farabi Caddesinde Esnaf ziyaretinde bulunacak, Mühendislik Dünü Bugünü ve Geleceği Formuna katılacak, Kunduracılar Cadddesinde Esnaf ziyaretinde bulunacak, AK Parti İl Başkanlığında Trabzon Yatırımları Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.00-16.00-17.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Adalet Komisyonunda Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve 45 Milletvekilinin Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 Kasım ayı İşgücü istatistiklerini, 2018 Aralık ayı Perakende Satış Endekslerini ve Ciro Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Erzincan Valiliğini ziyaret edecek, Binalı Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde Üniversite Öğrencileriyle biraraya gelecek, Binalı Yıldırım Üniversitesi Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, Pir-i Sami Kur’an Kursu Açılışına katılacak ve Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:09.00-11.15-12.30-15.00-17.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 22. hafta açılış maçında Tetiş Yapı Elazığspor ile Gençlerbirliği karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.