Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Gündemde Bugün-15 Temmuz 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camii’nde Hatm-i Şerif Merasimine, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit Yakınları ve Gaziler ile yemekte biraraya gelecek ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Halka Hitap edecek. (Saat:13.00-14.00-21.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, TÜRKSAT AŞ Genel Müdürlüğü'nde TÜRKSAT 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı’na katılacak. (Saat:19.00)   

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-TBMM'de "15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi" Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. (Saat:14.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2018 FIFA Dünya Kupası sahibini buluyor. Finalde Fransa-Hırvatistan karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.