Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gündemde Bugün-16 Ekim 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarına başkanlık edecek. (Saat:13.00-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:13.00-15.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, ATO Congresium'da "Genç İstihdamın Arttırılması için Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi" Teknik Destek Projesi kapanış Konferansına katılacak. (Saat:09.30) 

KALKINMA BAKANI ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ATO Kongre Merkezinde TechAnkara Proje Pazarı Açılışına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Maliye Bakanlığı-Konferenas Salonunda Ocak-Eylül 2017 Dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2017 Yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2018 Yılı merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı Hakkında Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.15)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurulda, RTÜK üyelikleri için seçim yapılacak, CHP'nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan hakkında verdiği gensoru önergesinin ön görüşmeleri gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Tarım Ürünleri Üretici Fiyat endeksini ve Temmuz 2017 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Süper Lig'in 8. haftası Bursaspor-Osmanlıspor maçı ile tamamlanacak. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 8. hafta son maçında Grandmedical Manisaspor ile Denizlispor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.