Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Gündemde Bugün-16 Haziran 2019 Pazar

TÜRKİYE

-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nin İkinci oturumu Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) ve Yabancı Dil Sınavı yapılacak. (Saat:10.15-15.30)
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni ve Türkiye İhracatçılar  Meclisi Olağan Genel Kuruluna katılacak. (Saat:15.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataköy Sheraton Otel'de Hemşehri Dernekleri Temsilcileriyle bir araya gelecek ve Fatih Karagümrük Spor Kulübünü ziyaret edecek. (Saat:11.00-12.30)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Çamlıca TV Kulesi - Küçük Çamlıca’da “Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulunacak. (Saat:10.30)

GÜNCEL

-Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde düzenlenecek tartışma programında bir araya gelecek. (Saat:21.00)

EKONOMİ

-Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası’nın (KTKB) 2019 Yıllık Guvernörler Kurulu Toplantısı, ülkemizin ev sahipliğinde, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Bülent Aksu’nun başkanlığında Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek. (Saat:09.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Lig A Grubu'ndaki 6. hafta maçında deplasmanda Letonya ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.10)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.